ادامه جام حذفی فوتبال برگزار نخواهد شد

کد خبر: ۳۹۵۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۲
مسئولان فدراسیون فوتبال برگزاری لیگ برتر را به تعویق انداختند و تکلیف معرفی نمایندگان ایران به AFC را مشخص کردند تا به این ترتیب استقلال و تراکتور مستقیم به لیگ نخبگان بروند و با توجه به عدم کسب مجوز حرفه‌ای توسط سپاهان، برای سهمیه مستقیم به سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا بر اساس جدول تصمیم خواهند گرفت.

ادامه جام حذفی فوتبال برگزار نخواهد شد

ادامه رقابت‌های جام حذفی فوتبال ایران برگزار نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مسئولان فدراسیون فوتبال برگزاری لیگ برتر را به تعویق انداختند و تکلیف معرفی نمایندگان ایران به AFC را مشخص کردند تا به این ترتیب استقلال و تراکتور مستقیم به لیگ نخبگان بروند و با توجه به عدم کسب مجوز حرفه‌ای توسط سپاهان، برای سهمیه مستقیم به سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا بر اساس جدول تصمیم خواهند گرفت.

به نوشته ایسنا، همچنین جام حذفی رقابت‌های فوتبال ایران هم برگزار نخواهد شد. رقابت‌های جام حذفی تا مرحله یک هشتم نهایی برگزار شد و تیم‌های فولاد، گل‌گهر، شمس‌آذر، سایپا، ملوان، پیکان، خیبر خرم‌آباد و استقلال راهی دور بعد شده بودند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین