مجوز روسیه به نهادهای مالی برای مقابله با حملات پهپادی اوکراین بدون مداخله نیروهای ویژه

کد خبر: ۳۹۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
بر اساس سند این قانون که سه‌شنبه از سوی دومای دولتی روسیه منتشر شد، سامانه‌های ضدپهپادی قرار است در نزدیکی بانک مرکزی، سبربانک (بزرگترین بانک روسیه) و اتحادیه گردآوری پول روسیه مستقر شوند. همچنین به کارکنان این نهادها اجازه داده می‌شود که مسلح شوند.

مجوز روسیه به نهادهای مالی برای مقابله با حملات پهپادی اوکراین بدون مداخله نیروهای ویژه

 روسیه قانونی را به تصویب رساند که به بانک مرکزی و سایر نهادهای مالی این کشور اجازه می‌دهد بدون مداخله نیروهای ویژه، از سامانه‌های دفاعی و نیروهای مسلح برای مقابله با حملات پهپادی اوکراین استفاده کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از رویترز، بر اساس سند این قانون که سه‌شنبه از سوی دومای دولتی روسیه منتشر شد، سامانه‌های ضدپهپادی قرار است در نزدیکی بانک مرکزی، سبربانک (بزرگترین بانک روسیه) و اتحادیه گردآوری پول روسیه مستقر شوند. همچنین به کارکنان این نهادها اجازه داده می‌شود که مسلح شوند.

به نوشته ایرنا، آناتولی آکساکوف رئیس کمیته مالی دومای دولتی روسیه گفت که نهادهای مالی این کشور آمادگی دارند که خودشان هزینه دفاع در مقابل پهپادها را تامین کنند.

در همین حال، الکساندر شوخین رئیس قدرتمندترین لابی بازرگانی روسیه روز سه‌شنبه به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور گفت که شرکت‌های مالی آماده هستند هزینه خرید تسلیحات سنگین و سامانه‌های الکترونیک را برای دفاع از زیرساخت‌های خود در مقابل حملات پهپادی پرداخت کنند.

اوکراین پس از تهاجم مسکو در فوریه ۲۰۲۲، همواره با پهپاد به روسیه حمله کرده و زیرساخت‌های انرژی آن هدف قرار داده است. هدف اوکراین از این اقدام آن است که روسیه را از درآمدهایش محروم کرده و جنگ را به پایان برساند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین