مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: رفتار مقامات اسرائیل با فعالان ناوگان غزه تحقیرآمیز است

کد خبر: ۳۹۵۲۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۳
«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، رفتار رژیم صهیونیستی با فعالان ناوگان حامی غزه را محکوم کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: رفتار مقامات اسرائیل با فعالان ناوگان غزه تحقیرآمیز است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با محکوم کردن ویدئوی منتشرشده از رفتار «ایتامار بن‌گویر» با فعالان ناوگان غزه، این برخورد را تحقیرآمیز و نادرست توصیف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، رفتار رژیم صهیونیستی با فعالان ناوگان حامی غزه را محکوم کرد.

به نوشته ایسنا، او به‌طور مشخص به ویدئویی اشاره کرد که در آن «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، فعالان بازداشت‌شده را در حالی که مجبور شده‌اند زانو بزنند و دستانشان از پشت بسته شده است، مورد تمسخر قرار می‌دهد.

همزمان چندین کشور از جمله ایتالیا، فرانسه، هلند و کانادا نیز سفیران رژیم صهیونیستی را احضار کرده‌اند تا اعتراض و خشم خود را نسبت به نحوه برخورد رژیم اشغالگر با فعالان ناوگان غزه اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین