دیدار رئیس سازمان حج با وزیر کشور عربستان

کد خبر: ۳۹۵۲۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۹
عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز وزیر کشور عربستان در این دیدار با اشاره به اهتمام ویژه خادم حرمین شریفین و ولیعهد سعودی برای تسهیل مناسک حج، تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول با هماهنگی کامل در تلاش هستند تا حجاج در فضایی امن، آرام و با بالاترین سطح خدمات، اعمال عبادی خود را انجام دهند.

دیدار رئیس سازمان حج با وزیر کشور عربستان

 وزیر کشور عربستان سعودی و رئیس کمیته عالی حج، در دیدار با رئیس سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در جده، با خوشامدگویی به حجاج ایرانی، از آمادگی کامل دولت خادم حرمین شریفین برای برگزاری آرام، ایمن و منظم حج خبر داد و تأکید کرد: تمامی ظرفیت‌های انسانی، فنی و اجرایی عربستان برای خدمت‌رسانی به زائران بیت‌الله الحرام از سراسر جهان به‌کار گرفته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت؛ عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز وزیر کشور عربستان در این دیدار با اشاره به اهتمام ویژه خادم حرمین شریفین و ولیعهد سعودی برای تسهیل مناسک حج، تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول با هماهنگی کامل در تلاش هستند تا حجاج در فضایی امن، آرام و با بالاترین سطح خدمات، اعمال عبادی خود را انجام دهند.

علی رضا رشیدیان نیز در این نشست با قدردانی از اقدامات و آمادگی‌های دولت عربستان برای میزبانی از زائران خانه خدا، سطح خدمات، سازماندهی و برنامه‌ریزی موسم حج را قابل توجه توصیف کرد و از همکاری‌ها و هماهنگی‌های صورت‌گرفته در روند خدمت‌رسانی به حجاج ایرانی تقدیر نمود.

در این دیدار جمعی از مسئولان وزارت کشور عربستان و کمیته عالی حج نیز حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین