قیمت نفت برای دومین روز کاهش یافت | خوش‌بینی بازار به کاهش تنش‌های ایران و آمریکا

کد خبر: ۳۹۴۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱
منابع بازار روز سه‌شنبه با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم اعلام کردند که ذخایر نفت خام آمریکا برای سومین هفته کاهش یافته است، در حالی که ذخایر بنزین و فرآورده‌های تقطیری نیز کاهش یافته است.

قیمت نفت برای دومین روز کاهش یافت | خوش‌بینی بازار به کاهش تنش‌های ایران و آمریکا

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر خوش‌بینی بازار به کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، برای دومین روز متوالی کاهش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، قیمت آتی نفت خام برنت پس از کاهش چهار درصدی در معاملات روز قبل، یک دلار و ۸۹ سنت معادل ۱.۷ درصد در معاملات روز جاری کاهش یافت و به ۱۰۷ دلار و ۹۸ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از کاهش ۳.۹ درصدی در روز قبل، یک دلار و ۸۳ سنت معادل ۱.۸ درصد کاهش یافت و به ۱۰۰ دلار و ۴۴ سنت در هر بشکه رسید.

آنه فام، متخصص ارشد تحقیقات نفت در شرکت مالی LSEG گفت: قیمت‌ها همچنان بالا هستند و هر دو نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه باقی مانده‌اند، زیرا چشم‌انداز توافق صلح همچنان نامشخص است و حتی در صورت دستیابی به توافق، احیای کامل جریان تجارت زمان می‌برد.

کاهش عرضه نفت به بازار جهانی که ناشی از تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران و مسدود شدن تنگه هرمز است، قیمت‌ها را افزایش داده و نفت برنت هفته گذشته به بالاترین حد خود از مارس ۲۰۲۲ تاکنون صعود کرد.

بسته شدن تنگه هرمز باعث کاهش موجودی جهانی شده است، زیرا پالایشگاه‌ها سعی می‌کنند کمبود تولید خود را جبران کنند.

منابع بازار روز سه‌شنبه با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم اعلام کردند که ذخایر نفت خام آمریکا برای سومین هفته کاهش یافته است، در حالی که ذخایر بنزین و فرآورده‌های تقطیری نیز کاهش یافته است.

بر اساس گزارش رویترز، ذخایر نفت خام در هفته منتهی به اول ماه مه. ۸.۱ میلیون بشکه کاهش یافت. منابع آگاه گفتند که ذخایر بنزین آمریکا ۶.۱ میلیون بشکه کاهش یافته است، در حالی که ذخایر فرآورده‌های تقطیری ۴.۶ میلیون بشکه در مقایسه با هفته قبل کاهش یافته است.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین