|
امروز: يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۲

نظرسنجی معاریو: کاهش حمایت از نخست‌وزیری نتانیاهو | «نفتالی بنت» و «گادی آیزنکوت» گزینه‌های مناسبت‌تری هستند

کد خبر: ۳۹۴۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۷
همچنین «گادی آیزنکوت» رهبر حزب مخالف «یشار»  که ۴۴ درصد از شرکت کنندگان در نظر سنجی برگزار شده توسط روزنامه عبری معاریو، او را برای نخست وزیری مناسب می‌دانند، نسبت به نتانیاهو که ۴۲ درصد از شرکت کنندگان او را تایید کرده‌اند، پیشتاز شده است.

نظرسنجی معاریو: کاهش حمایت از نخست‌وزیری نتانیاهو | «نفتالی بنت» و «گادی آیزنکوت» گزینه‌های مناسبت‌تری هستند

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که «نفتالی بنت» و «گادی آیزنکوت» گزینه‌های مناسبت‌تری نسبت به «بنیامین نتانیاهو» برای نخست وزیری رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی که ۴۶ درصد از پاسخ دهندگان او را مناسب این پست دانسته‌اند، از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که ۴۱ درصد از شرکت کنندگان از او حمایت کرده‌اند، پیشی گرفته است.

به نوشته ایسنا، همچنین «گادی آیزنکوت» رهبر حزب مخالف «یشار»  که ۴۴ درصد از شرکت کنندگان در نظر سنجی برگزار شده توسط روزنامه عبری معاریو، او را برای نخست وزیری مناسب می‌دانند، نسبت به نتانیاهو که ۴۲ درصد از شرکت کنندگان او را تایید کرده‌اند، پیشتاز شده است.

در مورد توزیع کرسی‌ها، نتایج نظرسنجی به شرح ذیل است: حزب «با هم»به رهبری بنت، ۲۸ کرسی و لیکود  ۲۶ کرسی را به خود اختصاص داده، اما جبهه ائتلاف تقویت شده و به ۵۰ کرسی رسیده است.

در حالی که جبهه اپوزیسیون، به استثنای احزاب عربی، اکثریت خود را از دست داده و به ۶۰ کرسی کاهش یافت.

در ائتلاف، تعداد کرسی‌های حزب «عوتسما یهودیت» به ۹ کرسی افزایش یافت و در جبهه اپوزیسیون، حزب دموکرات کرسی‌های خود را به ۱۰ کرسی افزایش داد.

طبق این نظرسنجی، حزب «یشار» به رهبری آیزنکوت، شاهد کاهش تعداد کرسی‌های خود به ۱۴ کرسی بود.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین