مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی:

شرایط کنونی دریاچه ارومیه مثبت ولی همچنان نامطلوب است

کد خبر: ۳۹۳۸۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۵
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی با اشاره به حجم آب دریاچه نیز گفت: حجم آب موجود به ۲.۸۹ میلیارد متر مکعب رسیده که بیانگر روندی مثبت است، اما این روند نیازمند تثبیت و تداوم است.

شرایط کنونی دریاچه ارومیه مثبت ولی همچنان نامطلوب است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی از بهبود نسبی وضعیت دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: شرایط کنونی این پیکره آبی مثبت ولی همچنان نامطلوب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مجید رستگاری با اشاره به اینکه وضعیت دریاچه ارومیه همواره در اولویت نخست کارگروه ملی احیا قرار دارد، اظهار کرد: بر اساس آخرین پایش‌ها، تراز سطح آب دریاچه در ۳۰ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵ به عدد ۱۲۷۰.۷۰ متر رسیده است.

به نوشته خبرآنلاین، وی افزود: این عدد اگرچه نشان‌دهنده بهبود نسبت به گذشته است، اما همچنان با تراز اکولوژیک دریاچه (۱۲۷۴.۱۰ متر) فاصله قابل توجهی دارد و نمی‌توان وضعیت فعلی را مطلوب تلقی کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی با اشاره به حجم آب دریاچه نیز گفت: حجم آب موجود به ۲.۸۹ میلیارد متر مکعب رسیده که بیانگر روندی مثبت است، اما این روند نیازمند تثبیت و تداوم است.

وی با تأکید بر اینکه این شرایط به‌معنای پایان چالش‌ها نیست، تصریح کرد: پایداری وضعیت فعلی کاملاً وابسته به مدیریت مصرف، به‌ویژه در بخش کشاورزی، و تداوم برنامه‌های احیاست.

رستگاری خاطرنشان کرد: هر گونه برداشت بی‌رویه از منابع آبی می‌تواند روند احیا را با مخاطره مواجه کند، بنابراین همراهی مردم و دستگاه‌ها برای حفظ این دستاوردها ضروری است.

این در حالیست که میزان بارش در حوزه آبی دریاچه ارومیه در فروردین‌ماه امسال نسبت به سال گذشته ۵۸ درصد و در سال آبی جاری نسبت به سال قبل از آن ۸۴.۵ درصد افزایش یافته است.

در سالیان اخیر و بعد از افزایش حجم آب دریاچه به بیش از ۵ میلیارد مترمکعب در اردیبهشت سال ۹۹، شرایط نگین آبی آذربایجان در سالیان بعد از آن رو به وخامت گذاشت.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین