استقبال مصر از تعلیق عملیات نظامی در منطقه

کد خبر: ۳۹۳۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۴
وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور از اعلام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تعلیق عملیات نظامی در منطقه استقبال می‌کند.

استقبال مصر از تعلیق عملیات نظامی در منطقه

قاهره با استقبال از آتش بس میان ایران و آمریکا، این اقدام را گامی مثبت در مسیر کاهش تنش‌ها و بازگشت به گفت‌وگو دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور از اعلام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تعلیق عملیات نظامی در منطقه استقبال می‌کند.

طبق گزارش القاهره الاخباریه، در بیانیه این وزارتخانه آمده است که این اقدام، «تحولی مثبت و مهم» در راستای دستیابی به آرامش و کاهش تنش‌های منطقه‌ای به شمار می‌رود.

دستگاه دیپلماسی مصر همچنین تأکید کرد که توقف عملیات نظامی، فرصتی بسیار مهم برای فراهم شدن زمینه مذاکرات و تقویت مسیرهای دیپلماتیک است.

قاهره در ادامه بر ضرورت بهره‌گیری از این فرصت برای پیشبرد گفت‌وگوها و دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی جهت حل‌وفصل بحران‌های منطقه‌ای تأکید کرده است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از تهدیدهای خود علیه ایران عقب‌نشینی کرده و یک آتش‌بس دو هفته‌ای را اعلام کرد.

در همین راستا، شورای عالی امنیت ملی کشور در بیانیه ای اعلام کرد: دشمن در جنگ ناجوانمردانه، غیرقانونی و جنایتکارانه خود علیه ملت ایران دچار شکستی غیرقابل انکار شده و آمریکای جنایتکار مجبور به پذیرش طرح ۱۰ ماده ای ایران شد.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین