طرح مجدد دموکرات‌ها جهت محدود کردن اختیارات ترامپ برای آغاز یا گسترش جنگ‌ها

کد خبر: ۳۹۲۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱
حکیم جفریز، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، اعلام کرد برخی نمایندگان دموکرات که پیش‌تر با طرح محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ برای اقدام یا گسترش جنگ بدون مجوز کنگره مخالفت کرده بودند، اکنون ممکن است از آن حمایت کنند.

طرح مجدد دموکرات‌ها جهت محدود کردن اختیارات ترامپ برای آغاز یا گسترش جنگ‌ها


رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا از طرح مجدد محدود کردن اختیارات رئیس‌جمهور برای آغاز یا گسترش جنگ خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ حکیم جفریز، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، اعلام کرد برخی نمایندگان دموکرات که پیش‌تر با طرح محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ برای اقدام یا گسترش جنگ بدون مجوز کنگره مخالفت کرده بودند، اکنون ممکن است از آن حمایت کنند.

به نوشته تسنیم و به گفته جفریز، تعدادی از دموکرات‌ها موضع خود را تغییر داده‌اند و احتمال دارد در رأی‌گیری جدید از این طرح حمایت کنند.

 قرار است این هفته بار دیگر درباره طرح محدود کردن اختیارات رئیس‌جمهور آمریکا برای آغاز یا گسترش جنگ بدون مجوز کنگره رأی‌گیری شود.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین