واکنش چین به درخواست آمریکا برای اعزام نیرو به تنگه هرمز

کد خبر: ۳۹۲۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
سخنگوی سفارت چین در آمریکا در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان نگفت که آیا پکن درخواست دونالد ترامپ از چین برای فرستادن کشتی‌های جنگی به تنگه هرمز را می‌پذیرد یا خیر.

واکنش چین به درخواست آمریکا برای اعزام نیرو به تنگه هرمز

سفارت پکن در واشنگتن به دنبال «ابراز امیدواری» رئیس‌جمهور آمریکا درباره اعزام کشتی‌های جنگی چین و برخی دیگر از کشورها به تنگه هرمز گفت: «چین خواستار توقف فوری خصومت‌ها است.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ سخنگوی سفارت چین در آمریکا در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان نگفت که آیا پکن درخواست دونالد ترامپ از چین برای فرستادن کشتی‌های جنگی به تنگه هرمز را می‌پذیرد یا خیر.

به نوشته فارس، این مقام چینی سفارت پکن در واشنگتن گفت که «همه طرف‌ها مسئولیت دارند تا از تأمین انرژی پایدار و بدون مانع اطمینان حاصل کنند.»

سخنگوی سفارت پکن در واشنگتن در مصاحبه با سی‌ان‌ان همچنین اعلام کرد که «چین به تقویت ارتباط با طرف‌های مربوطه ادامه خواهد داد.»

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین