بیش از ۶۵۰ عمل جراحی در هفته اول جنگ

کد خبر: ۳۹۲۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
دکتر علی جعفریان درباره خدمت‌رسانی در بیمارستان‌ها گفت: تمام بیمارستان‌ها آماده پذیرش مجروحین احتمالی هستند.

بیش از ۶۵۰ عمل جراحی در هفته اول جنگ

مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به آمادگی کامل نظام سلامت در ارایه خدمات درمانی، از ۶۵۰ عمل جراحی در هفته اول حملات آمریکایی ـ صهیونی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، دکتر علی جعفریان درباره خدمت‌رسانی در بیمارستان‌ها گفت: تمام بیمارستان‌ها آماده پذیرش مجروحین احتمالی هستند.

او ادامه داد: بیش از ۶۵۰ عمل جراحی برای مجروحان جنگ طی یک هفته گذشته انجام شده است. این موضوع نشان می‌دهد سیستم بهداشتی و درمانی کشور آمادگی پوشش خدمات طبق روال عادی را دارد.

قائم‌مقام وزیر بهداشت گفت: تمام کارکنان نظام سلامت آماده هستند. آمادگی برای هرگونه حادثه‌ای وجود دارد و گروه پزشکی و پرستاری در محل کار خود حضور دارند.  

جعفریان گفت: اگر حادثه‌ای اتفاق افتد و به اقدامات درمانی نیاز باشد، تمام امکانات و شرایط فراهم است و از این بابت به مردم اطمینان می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین