ادعای کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از منبع آگاه: در گفت‌وگوهای نمایندگان ترامپ با نتانیاهو، در مورد ایران اختلافی در مواضع دیده نمی‌شد

کد خبر: ۳۹۱۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
یک منبع آگاه آمریکایی اظهار کرد که در گفت‌وگوهای ویتکاف و کوشنر با نتانیاهو، اگرچه درباره مسائل مختلف اختلاف‌نظرهای دوستانه‌ای وجود داشت، اما در مورد ایران حتی به اندازه یک سانتی متر هم اختلافی در مواضع دیده نمی‌شد.

ادعای کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از منبع آگاه: در گفت‌وگوهای نمایندگان ترامپ با نتانیاهو، در مورد ایران اختلافی در مواضع دیده نمی‌شد

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی‌ به نقل از یک منبع مدعی شد که نمایندگان ترامپ در امور خاورمیانه در دیدار و گفت‌وگو با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی‌، بر سر ایران اختلاف نظری نداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، این کانال عبری ادعا کرد: یک منبع آگاه آمریکایی اظهار کرد که در گفت‌وگوهای ویتکاف و کوشنر با نتانیاهو، اگرچه درباره مسائل مختلف اختلاف‌نظرهای دوستانه‌ای وجود داشت، اما در مورد ایران حتی به اندازه یک سانتی متر هم اختلافی در مواضع دیده نمی‌شد.

ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین