گروسی: همکاری‌های فعلی میان دمشق و تیم‌های آژانس، یک «شروع واقعی» در مسیر شفافیت است

کد خبر: ۳۹۰۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹
 گروسی در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد «داووس» در ژنو، در گفت و گو با نشریه اماراتی «نشنال»، بر اهمیت تداوم همکاری‌ها میان دمشق و آژانس تأکید کرد.

گروسی از دولت جولانی قدردانی کرد

 «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در اظهاراتی تازه، اقدامات و همکاری‌های دولت موقت سوریه برای بستن پرونده فعالیت‌های هسته‌ای بجا مانده از رژیم گذشته را مثبت و سازنده ارزیابی کرد.

 گروسی در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد «داووس» در ژنو، در گفت و گو با نشریه اماراتی «نشنال»، بر اهمیت تداوم همکاری‌ها میان دمشق و آژانس تأکید کرد.

او در این باره اظهار کرد: ما به کار روی پرونده فعالیت‌های هسته‌ای در سوریه ادامه می‌دهیم؛ چرا که هنوز تمامی بقایای این برنامه شناسایی و راستی‌آزمایی نشده است.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح کرد: بسیار ضروری است که بازرسان آژانس برای تکمیل مأموریت خود در سایت‌های مرتبط با فعالیت‌های هسته‌ای پیشین، به سوریه بازگردند.

او همچنین خاطرنشان کرد که همکاری‌های فعلی میان دمشق و تیم‌های آژانس، یک «شروع واقعی» در مسیر شفافیت و تقویت اعتماد متقابل است.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین