سید حسن خمینی: کسانی‌ که‌ نقش‌ دولت‌ در جنگ ۱۲ روزه‌ را کمرنگ جلوه دادند بی انصافی کردند

کد خبر: ۳۸۹۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴

سید حسن خمینی: کسانی‌ که‌ نقش‌ دولت‌ در جنگ ۱۲ روزه‌ را کمرنگ جلوه دادند بی انصافی کردند

سید حسن خمینی گفت: باور کنيم که حکومت‌ از آن‌ مردم‌ است‌ و مردم‌ هم حکومت‌ را از خودشان‌ بدانند. اگر داریم همه‌ با هم بخوريم و اگر مشکلی هست، برای همه باشد؛ آن وقت‌ جامعه به حرکت‌ می‌افتد.

مهمترین اظهارات سید حسن خمینی در ديدار وزير و جمعی از کارکنان وزارت راه و شهرسازی به نقل از جماران به شرح زیر است:

چه اتفاقی در شرایط خاص می‌افتد که ما چندین برابر توانمند می‌شویم؟ پاسخش در خیلی از اتفاقات بزرگ است.

چه می‌شود که به ناگاه یک انقلاب‌ پیروز می‌شود و حکومت‌ مرکزی‌ فرو می‌ریزد؟

چرا اين مردم‌ قدرتمندتر از قبل می‌شوند؟

چه می‌شود که در جنگ ۱۲ روزه نیروهای نظامی ما مقابل دو قدرت‌ اتمی می‌ایستند؟

رهبران بزرگ چه می‌کنند؟ چه می‌شود یک بچه ۱۳ ساله قهرمان مبارزه‌ می‌شود؟

تمام مدیرانی که امام‌ سر کار آورده، پیرمردهایشان ۳۰ و چند ساله و فرماندهان جنگ ۲۰ ساله هستند، اگر زیر ۲۰ سال نبودند.

بی انصافی کردند کسانی‌ که‌ نقش‌ دولت‌ در جنگ ۱۲ روزه‌ را کمرنگ جلوه دادند؛ واقعا بخش مهمی بود. اما چرا هميشه اتفاق نمی‌افتد؟

چرا انقلاب‌ شد؟ چون‌ مردم‌ احساس‌ کردند کار خودشان‌ است.

اعتصاب کامیون‌داران خیلی‌ها را به وحشت انداخته بود. روز اول جنگ نه تنها تمام شد، بلکه عملکرد آنها چندين برابر شد.

باور کنيم که حکومت‌ از آن‌ مردم‌ است‌ و مردم‌ هم حکومت‌ را از خودشان‌ بدانند. اگر داریم همه‌ با هم بخوريم و اگر مشکلی هست، برای همه باشد؛ آن وقت‌ جامعه به حرکت‌ می‌افتد.

درس بزرگ این اتفاقات اين است که ما می‌توانیم. اما شرطش اين است که کشور مال خودشان‌ است.

اگر بخواهيم از شرايط سخت عبور کنيم، تنها راهش اين است که وجدان ها را بیدار کنید؛ بیدار شدن وجدان ها به اين است‌ که بدانند مال خودشان‌ است.

وجهه توجه‌ مدیریت بايد به بخش‌های ضعيف مردم‌ باشد.

ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین