پزشکیان در گفتگو با ان‌بی‌سی: اگر ترامپ تحریم‌ها را بردارد، با او گفت‌و‌گو خواهم کرد

کد خبر: ۳۸۹۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۹
رئیس جمهور گفت: چطور انتظار دارند که بعد از فعال شدن اسنپ‌بک به آن‌ها اجازه بازدید دهیم؟ آن‌ها نخواستند که طبق مقررات و چارچوب‌های بین‌المللی آژانس و NPT که ایران هم عضو آن هست، عمل کنند.

پزشکیان در گفتگو با ان‌بی‌سی: اگر ترامپ تحریم‌ها را بردارد، با او گفت‌و‌گو خواهم کرد


پزشکیان می گوید که عراقچی در طول مجمع عمومی سازمان‌ ملل با ویتکاف تماس‌هایی داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مسعود پزشکیان در حاشیه سفر به نیویورک در بخشی از گفت‌وگو با شبکه NBC با بیان این‌که «اگر قرار است که ایران را به داشتن سلاح هسته‌ای متهم کنند، اجازه نخواهیم داد بازدیدی از مراکز هسته‌ای صورت گیرد.»

چطور غربی‌ها انتظار دارند که بعد از فعال‌شدن «اسنپ‌بک»، به آژانس اجازه بازدید بدهیم؟

وی افزود: چطور انتظار دارند که بعد از فعال شدن اسنپ‌بک به آن‌ها اجازه بازدید دهیم؟ آن‌ها نخواستند که طبق مقررات و چارچوب‌های بین‌المللی آژانس و NPT که ایران هم عضو آن هست، عمل کنند.

وی گفت: غربی‌ها عامل ناامنی در منطقه یعنی اسرائیل را تشویق می‌کنند و ایران را که مورد تهاجم و تجاوز رژیم‌صهیونی قرار گرفته، تحریم می‌کنند. این هم بخشی از زورگویی آن‌هاست.

سکوت سازمان‌های بین‌المللی در برابر تجاوز و اقدام غیرقانونی رژیم‌صهیونی

رئیس‌جمهور تاکید کرد: رژیم‌صهیونی حق ندارد به مراکز هسته‌ای که زیر نظر آژانس است، حمله کند اما بر خلاف حقوق بین‌الملل اقدام کردند و سازمان‌های بین‌المللی هم در برابر این اقدام سکوت کردند.

وی گفت: در شرایطی که ما برای راستی‌آزمایی با آژانس‌ بین‌المللی انرژی اتمی ابراز آمادگی کرده‌ایم، چه دلیلی دارد که اروپایی‌ها اسنپ‌بک را فعال کنند؟
 

انرژی هسته‌ای برای مصارف صلح‌آمیز/ چرا ایران نباید در چارچوب قوانین‌ بین‌المللی، انرژی هسته‌ای داشته باشد؟

وی بار دیگر تاکید کرد: ما نه به دنبال جنگ هستیم و نه از جنگ می‌ترسیم. ترامپ از ایجاد صلح می‌گوید اما مسیری که در پیش گرفته، تمام منطقه را به آتش خواهد کشید.

پزشکیان با بیان این‌که «دشمن ناخواسته باعث وحدت و انسجام در ایران و کشورهای اسلامی شد» ادامه داد: آن‌ها اقدام به کشتار زنان و کودکان می‌کنند و مدعی حقوق بشر و انسانیت هم می‌شوند.

وی اظهار کرد: این چه سازوکاری است که مانع رسیدن به حق و حقوق کشوری می‌شود که همواره در چارچوب قوانین‌ بین‌الملل عمل می‌کند.

پزشکیان می گوید که عراقچی در طول مجمع عمومی سازمان‌ ملل با ویتکاف تماس‌هایی داشته است
 
«مسعود پزشکیان» عنوان کرد: عراقچی در طول مجمع عمومی سازمان‌ ملل به صورت تلفنی با ویتکاف ارتباط داشته است، و ارتباطاتی به صورت واسطه ای از طریق فرانسه وجود داشت. 
 
وی در یک بخش دیگر از اظهارات خود گفت: تا زمانی که این توقعی که ترامپ اعلام کرده است که می خواهد دستوری صادر کند، وقتی دستور داد تا اجرایی شود و ما دیدیم که اجرا شد با هر کسی می توانیم بنشینیم و گفتگو کنیم.
 
او در جواب اینکه دستوری که میگویید چیست پاسخ داد: همان دستوری که میگوید ایران نباید سلاح هسته ای داشته باشد تا ما تحریم ها را برداریم. ما در ایران آماده ایم که امیکا بیاید و سرمایه گذاری کند.

ادامه د متن کامل این مصاحبه متعاقبا منتشر می‌شود.

ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین