وزیر خارجه آلمان: تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند

کد خبر: ۳۸۸۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
وزیر خارجه آلمان ضمن تکرار اظهارات ضدایرانی خود، گفت که تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند.

وزیر خارجه آلمان: تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند

 «یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه و در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما تاکید کرد که تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، واده‌فول در سخنرانی خود گفت: «هیروشیما و ناگازاکی نباید هرگز تکرار شوند. مقیاس ویرانی و رنج‌های وصف‌ناپذیری که این بمباران‌ها به هزاران نفر وارد کرد، حتی پس از ۸۰ سال همچنان برای ما هشدار دهنده‌اند: جنگ هسته‌ای را نمی‌توان برد و نباید آن را آغاز کرد.»

وی همچنین از اعطای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۴ به انجمن بازماندگان ژاپنی بمباران اتمی به عنوان «پیامی مهم و ادای احترام به قربانیان هیروشیما و ناگازاکی» یاد کرد.

وادفول تاکید کرد که آلمان، فرانسه و انگلیس متعهد به حفظ و تقویت پیمان منع اشاعه هسته‌ای هستند و همچنین در تلاش‌اند تا «از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کرده و بحران هسته‌ای این کشور را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند.»

اظهارات وزیر خارجه ایران در حالی است که ایران بارها اعلام کرده تسلیحات هسته‌ای در دکترین دفاعی این کشور جایی ندارند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
آخرین عناوین