سخنگوی قوه قضائیه: تاکنون ادلهای که نشان دهنده اقدامات خرابکارانه یا تروریستی در جریان سقوط بالگرد شهید رئیسی باشد، به دست نیامده
کد خبر: ۳۸۶۶۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۰
سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: پروندهی سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید، در سازمان قضایی نیروهای مسلح تشکیل و ابعاد مختلف آن در حال بررسی است.

جهانگیر گفت: تاکنون ادلهای که نشان دهنده اقدامات خرابکارانه در جریان سقوط بالگرد شهید رئیسی باشد، به دست نیامده است.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: پروندهی سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید، در سازمان قضایی نیروهای مسلح تشکیل و ابعاد مختلف آن در حال بررسی است.
وی افزود: گزارش از ضابطین مختلف دریافت شده، آن چیزی که تا امروز مسلم است، این است که تاکنون هیچگونه ادلهای یا شاهدی که نشات دهنده اقدامات خرابکارانه یا تروریستی در جریان سقوط بالگرد باشد به دست نیامده است.
جهانگیر ادامه داد: در عین حال تحقیقات ادامه دارد و محض اینکه تکمیل شد، نتایج تکمیلی آن اطلاع رسانی خواهد شد.
X Share
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین