آغاز اجرای آتشبس در لبنان
کابینه امنیتی اسرائیل روز سهشنبه ششم آذر پس از سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر و اعلام حمایتش از طرح آتشبس آن را تصویب کرد.طبق این طرح، نیروهای اسرائیلی ظرف دو ماه باید مواضع خود در خاک لبنان را ترک کنند و به اسرائیل بازگردند. حزبالله نیز به حضور نظامی خود در جنوب لبنان پایان می دهد.

نماینده ویژه آمریکا در مذاکرات آتشبس لبنان بامداد چهارشنبه گفت که تمام مفاد و اصول قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل باید اجرا شود.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، در پی اجرای رسمی آتش بس، حملات اسرائیل و حزب الله متوقف شده است.
این آتش بس پس از حدود ۱۴ ماه جنگ میان ارتش اسرائیل و حزبالله لبنان به اجرا درآمده است.
کابینه امنیتی اسرائیل روز سهشنبه ششم آذر پس از سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر و اعلام حمایتش از طرح آتشبس آن را تصویب کرد.
طبق این طرح، نیروهای اسرائیلی ظرف دو ماه باید مواضع خود در خاک لبنان را ترک کنند و به اسرائیل بازگردند. حزبالله نیز به حضور نظامی خود در جنوب لبنان پایان می دهد.
یک هیأت بین المللی به رهبری آمریکا نیز بر رعایت آتشبس نظارت خواهد کرد.
جو بایدن رئیسجمهور آمریکا توافق آتشبس را «خبر خوب» خوانده و تاکید کرده که اکنون برای آتشبس در غزه تلاش میکند.
ارسال نظر