حداد عادل میگوید خط قرمز لیست قالیباف و پایداری، وجود کاندیداهای منتقد دولت رئیسی ست
کد خبر: ۳۸۱۵۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸
«غلامعلی حدادعادل» امروز در نشست خبری با اشاره به اهمیت انتخابات ۱۱ اسفند، گفت: احزاب و تشکلها وظیفه دارند کاندیداهای اصلح را به مردم معرفی کنند. ما هم به عنوان شورای ائتلاف فهرستی عرضه کردیم و معتقدیم که انتخاب نهایی با خود مردم است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه قالیباف در لیست نهایی، مورد توافق همه بود، اظهار کرد: خط قرمز ما برای انتخاب کاندیداها، مخالف دولت نبودن است، چون دولت آقای رئیسی را از خودمان میدانیم.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، «غلامعلی حدادعادل» امروز در نشست خبری با اشاره به اهمیت انتخابات ۱۱ اسفند، گفت: احزاب و تشکلها وظیفه دارند کاندیداهای اصلح را به مردم معرفی کنند. ما هم به عنوان شورای ائتلاف فهرستی عرضه کردیم و معتقدیم که انتخاب نهایی با خود مردم است.
وی با بیان اینکه قالیباف در لیست نهایی، مورد توافق همه بود، اظهار کرد: خط قرمز ما برای انتخاب کاندیداها، مخالف دولت نبودن است، چون دولت آقای رئیسی را از خودمان میدانیم و حمایت از دولت را وظیفه خود میدانیم.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: ما مجلسی نمیخواهیم که نقطه مقابل دولت باشد بلکه باید مددکار دولت باشد.
حدادعادل گفت: در مجلس آینده باید بین نمایندگان وفاق و همکاری برقرار باشد. البته باید پاکدست و متخصص هم باشند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین