«رئیسی» مسئولیت «شبکه نمایش خانگی» را به اعضای «شورای عالی انقلاب فرهنگی» داد
کد خبر: ۳۸۰۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۳
رئیس جمهور در بخشنامهای به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما و شورای عالی فضای مجازی ماده واحده مصوبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص انتخاب اعضای این شورا در کمیته تدوین سیاستها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی را ابلاغ کرد.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی اعضای کمیته تدوین سیاستها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی را منصوب کرد.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، رئیس جمهور در بخشنامهای به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما و شورای عالی فضای مجازی ماده واحده مصوبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص انتخاب اعضای این شورا در کمیته تدوین سیاستها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی را ابلاغ کرد.
بر اساس این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی آقایان ابراهیم سوزنچی، سید سعیدرضا عاملی و سید مرتضی میرباقری به عنوان اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و آقایان محمدرضا جعفری جلوه و فرشاد مهدیپور به عنوان اعضای صاحب نظر در حوزه رسانه برای عضویت در این کمیته تدوین سیاستها و ضوابط حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی انتخاب میشوند.

X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین