ساری میزبان همایش ملی صنایع غذایی شد
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از برگزاری دومین همایش ملی صنایع غذایی کشور، در این دانشگاه در ساری خبر داد.
وی افزود: فرآوریها، تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی در این همایش مورد توجه و بحث قرار میگیرد.
بهمنیار با اشاره به اینکه در بحث صنایع غذایی یکی از مشکلاتی که داریم بحث فرآوری است، ادامه داد: این همایش، شناخت محققان و تولیدکنندگان را به سمت روشهای نوین میبرد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: در حاشیه این همایش شرکتهای غذایی حضور خواهند داشت و در بحثهای علمی و فرآوری غذایی شرکت میکنند.
وی از ارسال 200 مقاله به همایش صنایع غذایی مازندران خبر داد و گفت: مخاطبان اصلی این همایش محققان و دانشجویان فعال در این صنعت است.
بهمنیار با بیان اینکه در مازندران بسیاری از تولیدات بدون اینکه فرآورده شوند از استان خارج میشوند، گفت: این صنعت باید در استان فعال شود که نیازمند سرمایهگذاری است.
ارسال نظر