ارتش اسرائیل: باید محمد ضیف را پیدا و ترور کنیم
کد خبر: ۳۷۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۷
«دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب در اظهاراتی گفت که باید محمد ضیف فرمانده کل گردان های عزالدین قسام ترور شود.

سخنگوی ارتش صهیونیستی گفت: باید فرمانده کل گردانهای عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) را پیدا و ترور کرد.به گزارش ایسنا، «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب در اظهاراتی گفت که باید محمد ضیف فرمانده کل گردان های عزالدین قسام ترور شود.
دانیل هاگاری تصریح کرد: به نبرد در غزه با ابزارهای جنگی جدید در زیر و روی زمین ادامه میدهیم.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد که یک تیپ دیگر از نیروهای خود را به عملیات نظامی در خان یونس اضافه کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی در حالی مجبور به اضافه کردن یک تیپ دیگر به نیروهای خود در خان یونس شده که طی روزهای اخیر ضربات بسیار سختی از مقاومت در این منطقه دریافت کرده و دهها نفر از نیروهای این رژیم در نبرد با مبارزان مقاومت کشته یا زخمی شدند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین