آمریکا نیروهای خود در نیجر را تقریبا به نصف میرساند
کد خبر: ۳۷۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۸
یک مقام آمریکایی که نمیخواست نامش فاش شود عنوان کرد که آمریکا به دنبال کاهش نیروهای خود در نیامی است اما میخواهد که توانایی به انجام رساندن "عملیاتهای ضدتروریسم" را حفظ کند.

یک روزنامه آمریکایی نوشت که ایالات متحده در حال آمادهسازی برای کاهش تقریبا ۵۰ درصدی نیروهای نظامی خود در نیجر است.به گزارش ایسنا، ممکن است که تعداد نیروهای آمریکایی در نیجر طی هفتههای آتی از ۱۲۰۰ تن به رقم بین ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ تن برسد.
یک مقام آمریکایی که نمیخواست نامش فاش شود عنوان کرد که آمریکا به دنبال کاهش نیروهای خود در نیامی است اما میخواهد که توانایی به انجام رساندن "عملیاتهای ضدتروریسم" را حفظ کند.
برخی مقامهای آمریکایی نیز روز پنجشنبه به خبرگزاری رویترز گفتند پنتاگون موقعیت برخی از نیروها و تجهیزاتش در نیجر را تغییر خواهد داد و تعداد کمی از کارکنان غیر ضروریاش را از روی احتیاط از این کشور خارج خواهد کرد.
مقامهای آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، نگفتند که چه تعداد از کارکنان آمریکایی از نیجر خارج شده و چند تن از نیروهای این کشور از پایگاه هوایی ۱۰۱ در نیامی به پایگاه هوایی ۲۰۱ در اغادیز خواهند رفت.
همچنین یک منبع آمریکایی در این باره به الجزیره گفت: هدف از نقل و انتقال نیروهایمان در نیجر حفاظت از آنها و داشتن توانایی مقابله با تهدیدهاست.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین