پایان داستان محمد صلاح و الاتحاد
کد خبر: ۳۷۱۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
باشگاه الاتحاد سخت تلاش کرد تا در تابستان سال جاری محمد صلاح را جذب کند و آخرین پیشنهاد خود را برای جذب محمد صلاح ارائه داد. سران این باشگاه عربستانی پیشنهاد ۲۱۵ میلیون پوند را برای خرید صلاح ارائه دادند که بالاترین رقم در تاریخ فوتبال جهان است.

خبرنگار فوتومیرکاتو اعلام کرد که باشگاه لیورپول باوجود پیشنهاد نجومی الاتحاد برای جذب محمد صلاح این بازیکن مصری را نخواهد فروخت.به گزارش ایسنا و به نقل از فوتومرکاتو، باشگاه الاتحاد سخت تلاش کرد تا در تابستان سال جاری محمد صلاح را جذب کند و آخرین پیشنهاد خود را برای جذب محمد صلاح ارائه داد. سران این باشگاه عربستانی پیشنهاد ۲۱۵ میلیون پوند را برای خرید صلاح ارائه دادند که بالاترین رقم در تاریخ فوتبال جهان است.
پیشبینی میشد که لیورپول چنین رقمی را رد نکند، آن هم برای بازیکنی که ۳۱ سال سن دارد اما این باشگاه انگلیسی پرونده صلاح را بست و به هیچ وجه این بازیکن را نخواهد فروخت.
سانتی اونا، خبرنگار فوتو مرکاتو اعلام کرد که داستان محمد صلاح و الاتحاد بسته شد و این بازیکن مصری در تابستان سال جاری راهی تیم عربستانی نخواهد نشد.
صلاح در بین هواداران لیورپول از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. او بهترین گلزن تاریخ این باشگاه به شمار میآید و سابقه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ جزیره را در کارنامه دارد.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین