صدیقی: امروز رنگ و فُرم گوساله پرستی تغییر کرده؛ سلبریتیها امروز با احساسات مردم بازی کرده، آنها را فریب میدهند و به آشوب و فتنه میکشند
کد خبر: ۳۷۱۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
سامری در زمان حضرت موسی(ع) بر موج احساسات مردم سوار شد و به دنبال گمراهی مردم بود، جریان سامری در صدر اسلام هم تکرار شد هنوز ۲ ماه از وفات پیامبر(ص) نگذشته بود که جامعه را توفانی کردند و بر موج سوار شدند و وصی پیامبر(ص) را منزوی کردند و مسیر تاریخ را تغییر دادند و حکومت الهی را به حکومت سکولار تبدیل کردند.

ایرنا: رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اگر راه و روش دُرست و ذوق و هنر در امربه معروف، نظارت عمومی جامعه، گسترش خوبی و کاهش بدی به کار رود دشمن ستیزهجو نیز اسیر محبت میشود.حجت الاسلام کاظم صدیقی روز دوشنبه در همایش تبیینی آمران به معروف و ناهیان از منکر خراسان رضوی در مشهد افزود: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید هنر موج آفرینی در دلها را بدانند.
وی ادامه داد: سامری در زمان حضرت موسی(ع) بر موج احساسات مردم سوار شد و به دنبال گمراهی مردم بود، جریان سامری در صدر اسلام هم تکرار شد هنوز ۲ ماه از وفات پیامبر(ص) نگذشته بود که جامعه را توفانی کردند و بر موج سوار شدند و وصی پیامبر(ص) را منزوی کردند و مسیر تاریخ را تغییر دادند و حکومت الهی را به حکومت سکولار تبدیل کردند.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: امروز رنگ و فُرم گوساله پرستی تغییر کرده است هنرپیشه ها و سلبریتیها امروز با احساسات مردم بازی کرده و آنها را فریب میدهند و به آشوب و فتنه میکشند و هیچ بُرهانی پشت آنها نیست و تنها یاد دارند با احساس مردم بازی کنند در حالی که باید به قلب مردم نفوذ و آنها را از مسیر خطر به مسیر نجات راهنمایی کرد.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین