دانشگاهیان مدل مدیریت جهادی را تبیین کنند
مشاور وزیر نفت گفت: بر اساتید و قاطبه دانشگاهیان است تا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی مدل مدیریت جهادی مورد تاکید مقام معظم رهبری را تبیین کنند .
وی اظهار داشت: بر اساس نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری از فرهیختگان و دانشجویان انتظار می رود تا برای اجرایی شدن فرمان مقام معظم رهبری یک تلاش مضاعف داشته باشند .
این مسوول تصریح کرد: از دانشگاهیان در بخش های مختلف انتتظار می رود تا مدل مدیریت جهادی را تبیین کرده و فضایی برای زندگی شایسته آحاد مردم قهرمان ما بوجود آورند .
امانپور گفت: در گذشته در سایه فعالیت های مختلف به نظام و انقلاب خدمت صورت می گرفت و هم اکنون بر حسب ضرورت باید به فعالیت های دانش محور و دانش بنیان که مورد تاکید رهبری فرزانه است بها دهیم .
وی افزود: بدون شک سرمایه واقعی ما نفت، منابع طبیعی و موقعیت ژئوپلوتیک ما نیست بلکه سرمایه واقعی ما همین مردم و نیروی انسانی ما است و باید برای کشور سرمایه گذاری کرد .
مشاور وزیر نفت در ادامه به اهمیت مباحث علمی و آموزشی در رسیدن به توفیق های بزرگ اشاره کرد و اظهار داشت: فعالیت های آموزشی ابزاری است برای اینکه ما از هرم موجود نیروی انسانی به هرم مطلوب برسیم .
امانپور با اشاره به اینکه در اواخر سال 89 حدود 180 هزار نفر مهاجرت از کشور انجام شده است گفت: از این تعداد 150 هزار نفر دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و هزینه 150 هزار نفری که سالیانه تحصیلات دانشگاهی دیدند بالغ بر 100 میلیارد دلار است.
وی بر لزوم فراهم کردن زمینه های لازم برای بکارگیری نیروی انسانی کارآمد و همچنین انجام پژوهش های مختلف برای رسیدن به توسعه پایدار تاکید کرد .
این مسوول اظهار داشت: باید تصدی گری ها را رها کنیم و حاکمیت را به سمت تولی گری ها هدایت کنیم تا دانشگاه ها و دانشجویان بتوانند در جایگاه واقعی خود قرار گرفته و به ایفای نقش خویش و خدمت به کشور بپردازند.
امانپور در ادامه به ارکان انقلاب اسلامی اشاره و مهترین آنها را شامل سه رکن فرهنگ و تاریخ، مردم و رکن رهبری نظام ذکرکرد.
ارسال نظر