گاز گرفتگی زن و شوهری را روانه بیمارستان کرد
وی گفت: در این حادثه یک زن و شوهر به دلیل شدت گاز گرفتگی و ضعف و بی حالی توسط عوامل اورژانس تهران امدادرسانی و به بیمارستان نیروی هوایی تهران منتقل شدند.
« حسن عباسی» روز سه شنبه افزود: حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در شهرک مسعودیه، خیابان شیرازی روبروی پارک سروناز اتفاق افتاد و به سامانه 115 اعلام شد که بلافاصله عوامل اورژانس تهران به همراه دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.
وی گفت: در این حادثه یک زن و شوهر به دلیل شدت گاز گرفتگی و ضعف و بی حالی توسط عوامل اورژانس تهران امدادرسانی و به بیمارستان نیروی هوایی تهران منتقل شدند.
عباسی حال عمومی این زن و شوهر را خوب ارزیابی کرد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در این باره گفت: به دلیل روشن بودن طولانی بخاری، نشت گاز و نصب نامناسب دودکش در داخل منزل این زن و شوهر دچار گاز گرفتگی شدند.
« جلال ملکی» افزود: دو ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند که آتش نشانان پس از اقدامات اولیه این زن و شوهر که دچار ضعف و بی حالی شده بودند را به عوامل اورژانس تهران تحویل و توسط آنان برای مداوا به بیمارستان انتقال یافتند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر