|
امروز: سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۲

فرمانده نیروی زمینی سپاه: دولت عراق برای خلع سلاح و اخراج گروهک‌های تروریستی متعهد شد‌/ منتظر اقدامات عراق هستیم؛ به آن‌ها فرصت داده‌ایم؛ اگر اتفاقی نیفتد، حملات سپاه ادامه خواهد داشت

کد خبر: ۳۶۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در گفت و گو با تسنیم، با اشاره به اقدامات دشمنان به ویژه برخی گروهک‌های تروریستی در مرزهای غربی ایران ‌اظهار داشت: ‌در همین راستا، توافق‌نامه‌ای با دولت عراق صورت گرفته و آنها متعهد شدند که ‌گروهک‌های تروریستی را خلع سلاح و از کشورشان ‌بیرون کنند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: دولت عراق متعهد شده که گروهک‌های تروریستی را خلع سلاح و از کشورشان بیرون کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در گفت و گو با تسنیم، با اشاره به اقدامات دشمنان به ویژه برخی گروهک‌های تروریستی در مرزهای غربی ایران ‌اظهار داشت: ‌در همین راستا، توافق‌نامه‌ای با دولت عراق صورت گرفته و آنها متعهد شدند که ‌گروهک‌های تروریستی را خلع سلاح و از کشورشان ‌بیرون کنند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: ما منتظریم تا دولت عراق به تعهدات خود عمل کنند و به آنان فرصتی داده‌ایم در غیر اینصورت و اگر اتفاقی نیفتد، حملات سپاه ادامه‌ خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سئوال که فرصت سپاه به عراق چند ماه و یا روز است؟ افزود: فرصت مشخص شده داده که خود دولت عراق می‌داند.

سردار پاکپور درباره وضعیت امنیتی مرزهای کشور نیز عنوان کرد:  خوشبختانه امنیت مطلوب و پایدار در سراسر کشور به ویژه مناطق مرزی برقرار و هیچ مشکلی نداریم.
ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین