کشف قیچیهای تیز ۲۳۰۰ساله در آلمان
به گفته باستانشناسان این قیچیهای دوهزاروسیصدساله به اندازهای سالم باقی ماندهاند که اکنون میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند و دلیل اینکه براقیت آنها هنوز از بین نرفته، کیفیت بالای ساخت آنها است.


به گزارش ایسنا به نقل از انشنت اوریجینز، یک گروه آلمانی خنثیسازی بمب پس از کشف یک سازه چوبی عجیب که در حومه مونیخ دفن شده بود، ماجرا را به باستانشناسان اطلاع داد. باستانشناسان گور دوهزاروسیصدساله سِلتْی را کشف کردند که در آن علاوهبر یک شمشیر خمیده، دو قیچی سلتی تقریبا سالم نیز قرار داشت.
گروه خنثیسازی بمب که در جستوجوی اشیاء منفجرشوندۀ به جایمانده از جنگ جهانی دوم بود، این آثار تاریخی را در منطقهای از مونیخ کشف کرد که خانه چندین بنای یادبود و ساختمان تاریخی است. باستانشناسان با کاوش در گوری که توسط این گروه شناسایی شده بود، مجموعهای از آثار تاریخی، از جمله یک شمشیر خمیده، بقایای سپر، تیغ و یک استخوان نازکْنی را کشف کردند. قیچیهایی که در بین این آثار کشف شدهاند به اندازهای سالم باقی ماندهاند که باستانشناسان آنها را «قیچیهایی تقریبا نو و براق» توصیف کردهاند.

باستانشناسان معتقدند که از این قیچیها برای کوتاه کردن مو، بریدن پارچه و جدا کردن پشم گوسفندان استفاده میشده است.

محققان معتقدند که شمشیر خمیده کشفشده در این گور عمدا حرارت دیده و سپس خمیده شده است. یکی از فرضیهها برای قرار دادن شمشمیرهای خمیده در گور سلتها، نمایش نمادین پایان زندگی یک جنگجو است.
ارسال نظر