|
امروز: چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۰

قیمت جدید مرغ، ۶۳ تا ۷۰ هزار تومان

کد خبر: ۳۶۱۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: با توجه به شرایط مناسب تولید و ذخایر پشتیبانی امور دام نگرانی در خصوص تامین مرغ ایام عید و ماه رمضان نداریم.

صدا و سیما: رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخایر پشتیبانی امور دام، نگرانی در خصوص تامین مرغ ماه رمضان نداریم.

محمد یوسفی افزود: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۴۵ تا ۴۸ هزارتومان و مرغ گرم ۶۳ تا ۷۰ هزارتومان است.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: با توجه به شرایط مناسب تولید و ذخایر پشتیبانی امور دام نگرانی در خصوص تامین مرغ ایام عید و ماه رمضان نداریم.

وی از توزیع روزانه ۶ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰ تن مرغ گرم در سطح کشور خبر داد و گفت: پشتیبانی امور دام به منظور تعادل قیمت اقدام به توزیع مرغ منجمد با نرخ ۵۰ هزارتومان در بازار کرده است.

یوسفی خاطر نشان کرد: برآورد‌ها حاکی از آن است که به خاطر اینکه جوجه ریزی اسفند حدود ۱۲۰ میلیون قطعه بوده، با این وجود کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین