اردوغان: دیدار با اسد به نتایج دیدار وزرای خارجه بستگی دارد/ ممکن است تاریخ انتخابات تغییر کند
کد خبر: ۳۵۷۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در دیدار با رهبران حزب عدالت و توسعه در آنکارا با اشاره به موسم حج و امتحانات دانشگاهی گفت: «با توجه به شرایط فصلی، امکان تغییر تاریخ انتخابات وجود دارد»

اردوغان از احتمال تغییر تاریخ انتخابات ریاستجمهوری ترکیه که قرار است در ۱۸ ژوئن برگزار شود، خبر داد.به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در دیدار با رهبران حزب عدالت و توسعه در آنکارا با اشاره به موسم حج و امتحانات دانشگاهی گفت: «با توجه به شرایط فصلی، امکان تغییر تاریخ انتخابات وجود دارد»
اردوغان گفت: شما اهمیت انتخابات ۲۰۲۳ را بهتر می دانید، شاید با در نظر گرفتن شرایط فصلی، تاریخ آن را به روز کنیم.
رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت: ما روندی را به عنوان روسیه - ترکیه - سوریه آغاز کردیم. وزرای خارجه دو کشور دیدار کرده و سپس با توجه به تحولات رهبران دیداری خواهند داشت.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین