سازمان ملل: طالبان ۳ کارمند زن ما را بازداشت و از آنها بازجویی کرده / آنها کارکنان زن ما را ارعاب و آزار و اذیت میکنند / واکنش طالبان در این خصوص


به گزارش فرانس24؛ برنامه سازمان ملل متحد در افغانستان «یوناما» مقامات طالبان را به ارعاب و آزار و اذیت کارکنان زن این نهاد که در این کشور مشغول به کار هستند، از جمله بازداشت سه زن برای بازجویی در روز دوشنبه، متهم کرده است.
«یوناما» با ذکر یک مثال اعلام کرد که سه زن افغان که برای این سازمان کار می کردند، روز دوشنبه توسط ماموران امنیتی مسلح مقامات طالبان بازداشت شده و به طور موقت برای بازجویی برده شدند.
بلال کریمی، سخنگوی طالبان اتهام سازمان ملل را رد کرد. کریمی در بیانیه ای به خبرنگاران گفت: اطلاعات منتشر شده از سوی یوناما صحت ندارد کسی بازداشت نشده است. در قندهار تجمعی از زنان برگزار شد و زمانی که از زنان توضیح خواستند مشخص شد که آنها کارمندان سازمان ملل هستند که پس از آن آزاد شدند.
ارسال نظر