نوبخت : خیلی سخیف است که قدم زدن ظریف و کری را دیپلماسی ضعیف بدانیم
«محمد باقر نوبخت» سخنگوی دولت با بیان اینکه از تیم مذاکره کننده هسته ای که با منطق و قاطعیت در مذاکرات از حقوق مردم دفاع می کنند، تشکر باید کرد، اظهار داشت: خیلی سخیف است اگر قدم زدن ظریف با کری دیپلماسی ضعیف بدانیم.

وی تصریح کرد: ایشان هم نسبت به حوادث رسانه ای موضع گیری درستی کرده اند و در دیدار با وزیر خارجه فرانسه انتقاد خود را از این وضعیت بیان کردند.
نوبخت خاطرنشان کرد: خیلی سخیف است اگر قدم زدن ظریف با کری دیپلماسی ضعیف بدانیم. برخی چون می بینند مذاکرات به خوبی پیش می رود و با قاطعیت ادامه دارد، به این نوع رویکردها روی می آورند که البته این اقدامات جایی در بین مردم ندارد.
نوبخت درباره واکنش دولت به اقدام نشریه فرانسوی گفت: آن چه در پاریس پیش آمد، اقدام تروریستی گروهک داعش و القاعده را ضد اسلامی می دانیم که هزینه هایی برای مسلمانان ایجاد کرد.
سخنگوی دولت در عین حال اظهار داشت: عده ای هم به بهانه آزادی بیان به مسلمانان توهین کردند که آن را تقبیح می کنیم.
نوبخت تصریح کرد: درخواست اخراج سفیر فرانسه احساسی است .هر کس می تواند نظر خود را داشته باشد اما ما هدف بزرگی داریم و باید از حقوق ملت دفاع کنیم و با دیپلماسی کارها را دنبال می کنیم . البته گروههای سیاسی نباید حرف های خود را به نام خواسته مردم مطرح کنند.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در انتظار بررسی: ۱
| انتشار یافته: ۱
ما به سیاست های دکتر روحانی امیدواریم ارسال نظر
