هلال احمر: احتمال وقوع سیل در ۲۱ استان تا دوشنبه هفته آینده وجود دارد
کد خبر: ۳۴۷۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
برابر پیشبینی هواشناسی تا روز دوشنبه هفته آینده وقوع بارشهای شدید و رگبار باران در استانهای سیستان و بلوچستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، یزد، فارس، بوشهر، سمنان، البرز، قزوین، قم، تهران، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، خوزستان، مرکزی و خراسان شمالی پیشبینی شده که در پی آن نیز احتمال جاری شدن سیل و سیلاب وجود دارد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آمادهباش کامل این سازمان برای وقوع سیل و آبگرفتگی احتمالی در ۲۱ استان کشور خبرداد.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مهدی ولیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به پیشبینی سازمان هواشناسی از وقوع بارشهای رگباری تا روز دوشنبه دهم مرداد ماه، اظهارکرد: برابر پیشبینی هواشناسی تا روز دوشنبه هفته آینده وقوع بارشهای شدید و رگبار باران در استانهای سیستان و بلوچستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، یزد، فارس، بوشهر، سمنان، البرز، قزوین، قم، تهران، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، خوزستان، مرکزی و خراسان شمالی پیشبینی شده که در پی آن نیز احتمال جاری شدن سیل و سیلاب وجود دارد.
وی ادامه داد: در همین راستا نیز سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر عوامل امدادی در تمام این استانها و استانهای مجاور آنها را به حالت آماده باش درآورده است.
X Share
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین