«طبیب» بعد از حواشی پیش آمده، به آنتن بازگشت
کد خبر: ۳۴۶۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۳

برنامه تلویزیونی «طبیب» بعد از حواشیِ پیش آمده دربارهی صحبتهای یکی از کارشناسان و دستور توقف موقت از معاونت سیما، بار دیگر از دوشنبه (۲۰ تیرماه) روی آنتن شبکه سه میرود.به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی برنامه، برنامه تلویزیونی «طبیب» به تهیهکنندگی علی زاهدی و با اجرای پیمان طالبی از دوشنبه( ۲۰ تیرماه) ساعت ۱۱ صبح به آنتن شبکه سه بازمیگردد.
روابط عمومی معاونت سیما هم دربارهی بازگشت برنامه «طبیب» به شبکه سه چنین اعلام کرد:
«پس از بررسی ها و ملاحظات انجام شده از سوی شبکه سه و عوامل برنامه، طبیب از ۲۰ تیر به آنتن باز میگردد.
همان طور که پیش تر اعلام شده بود برنامه طبیب پس از اطمینان از رعایت استانداردهای ضروری برنامههای زنده و تخصصی، پخش خود را مجدد از سر خواهد گرفت، به استحضار مخاطبان محترم می رساند، اکنون پس از انجام بررسی ها و تذکرات و رعایت ملاحظات لازم از سوی شبکه سه و عوامل برنامه برای پیشگیری از خطاهای احتمالی، مقرر شد این برنامه به آنتن برگردد.»
این برنامه با دعوت از پزشکان و کارشناسان حوزه سلامت درصدد است تا مباحث پزشکی و سلامت را به اطلاع مخاطبان خود برساند و سطح سلامت و اطلاعات پزشکی شهروندان ارتقاء دهد.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین