گوشی جدید چینی به جنگ با آیفون می رود
وی گفت: به تمام جزئیات کار توجه کرده ایم تا این گوشی هرچه کامل تر و بی عیب تر باشد.
قیمت این گوشی 2هزار و 299 یوان معادل 375 دلار تعیین شده که کمتر از نصف قیمت 865 دلاری آیفون 6 در کشور چین است.
شرکت شیائومی که در سال 2010 تاسیس شده در سه ماهه دوم سال گذشته از حیث میزان فروشی گوشی های هوشمند در چین از شرکت سامسونگ کره جنوبی پیشی گرفت.
این شرکت در حال توسعه بازارهای خود به هند و سایر بازارهای در حال توسعه است اما هنوز برنامه ای برای حضور در بازار آمریکا یا اروپا اعلام نکرده است.
گوشی جدید شرکت شیائومی می تواند به رقیبی جدی برای گوشی های آیفون تبدیل شود و این در حالی است که 'تیم کوک' مدیر اجرایی شرکت اپل گفته که انتظار دارد چین به بزرگترین بازار این شرکت تبدیل شود.
دیگر شرکت های چینی همچون 'لنوو' و 'هواوی' نیز مدل های جدیدی از گوشی های هوشمند با مشخصاتی شبیه آیفون روانه بازار کرده اند.
ارسال نظر