امضای توافق نامه همکاری بین آبادان و بصره
فرماندار ویژه آبادان افزود:سرمایه گذاران ایرانی و سرمایه گذاران عراقی به دنبال آسان شدن تجارت برای رونق تبادلات اقتصادی هستند و می توان برای تحقق این هدف با عزم دو طرف در مسیر شکوفایی اقتصادی کار کرد.
وی گفت: اجرا و قانونمند کردن و آسان شدن ارتباطات بین استانی در بازه زمانی مشخص افزایش یافته و برای رونق کسب و کار در استان های بصره و خوزستان نیز عزم جدی بین مسوولان این دو استان وجود دارد.
فرماندار ویژه آبادان افزود:سرمایه گذاران ایرانی و سرمایه گذاران عراقی به دنبال آسان شدن تجارت برای رونق تبادلات اقتصادی هستند و می توان برای تحقق این هدف با عزم دو طرف در مسیر شکوفایی اقتصادی کار کرد.
شهبازی ادامه داد: تجار و بخش خصوصی کشورهای ایران اسلامی و عراق می توانند از ظرفیت های کشاورزی، صید و صیادی، فرهنگی، آموزشی و درمانی استفاده کرده و ایران نیز آمادگی دارد تا برای گسترش توریسم درمانی، گردشگری و تهیه خوراک برای صنایع عراق گام بردارد.
رییس اتاق بازرگانی استان بصره نیز در این جمع،تبادل اقتصادی با ایران را خواسته عراق خواند و گفت:تبادلات تجاری با جمهوری اسلامی ایران در حال توسعه است.
'ماجد رشگ عبدالله' گفت:مصالح ساختمانی و موادغذایی از عمده واردات از کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران است و اگرچه ترکیه نیز در موضوع صادرات کالا به عراق فعالیت می کند، امیدواریم تبادل تجاری ایران و عراق افزایش یابد.
تفاهم نامه همکاری اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان و اتاق صنایع بصره عراق روز پنجشنبه با حضور مسئولان محلی امضاء شد.
همکاری برای تبادل اطلاعات، تجارب و مهارت های کاری برای پیشبرد فرصت های سرمایه گذاری و اقتصادی برای طرفین، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی در هر دو استان، برگزاری دو همایش اقتصادی در هر سال یکی در خوزستان و دیگری در بصره عراق، حمایت از تبادل اطلاعات برای تحکیم همکاری بین بخشی از مفاد این تفاهم نامه است.
ارسال نظر