|
امروز: سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۲

اوکراین برای «جنگ بزرگ» در شرق آماده می‌شود / مشاور زلنسکی: اگر در جبهه‌های شرقی پیروز شویم، می‌توانیم خواسته‌هایمان را به روسیه تحمیل کنیم

کد خبر: ۳۴۱۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۵

یورونیوز: میهایلو پودولیاک، مشاور رئیس جمهوری اوکراین می‌گوید این کشور برای نبردهای بزرگ در شرق این کشور آماده است.

مقام‌های اوکراینی از هفته گذشته و همزمان با تسریع روند عقب‌نشینی ارتش روسیه از شمال این کشور و به‌ویژه حومه کی‌یف اعلام کردند مسکو خود را برای حمله‌ای عظیم به شرق آماده می‌کند.

آقای پودولیاک به خبرگزاری اینترفاکس اوکراین گفت: «ما باید برنده این نبرد، ازجمله در منطقه دنباس باشیم.» بخش‌های قابل توجهی از دنباس توسط دو جمهوری خودخوانده و به رسمیت شناخته شده از سوی روسیه اداره می‌شود.

به‌ گفته این مقام عالی‌رتبه ، «پس از پیروزی در جبهه‌های شرق»، موضع اوکراین در مذاکرات با روسیه قوی‌تر خواهد شد و این کشور می‌تواند برخی شرایط خود را به مسکو تحمیل کند.
ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین