رئیس‌جمهور چین: در نشست امروز، ایران به عنوان عضو کامل سازمان شانگ‌های پذیرفته می‌شود / پوتین: از پیوستن ایران حمایت می‌کنیم

کد خبر: ۳۲۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
شی جین پینگ رئیس جمهور چین که امروز جمعه به صورت مجازی در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه پایتخت تاجیکستان شرکت داشت، اعلام کرد که ایران به عنوان عضو کامل سازمان همکاری شانگهای پذیرفته می شود.

 رئیس جمهوری چین در نشست سازمان شانگهای در تاجیکستان گفت که در نشست امروز، ایران به عنوان عضو کامل سازمان همکاری شانگهای پذیرفته می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، شی جین پینگ رئیس جمهور چین که امروز جمعه به صورت مجازی در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه پایتخت تاجیکستان شرکت داشت، اعلام کرد که ایران به عنوان عضو کامل سازمان همکاری شانگهای پذیرفته می شود.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز گفت که ما از تصمیم پذیرش ایران در سازمان همکاری شانگهای حمایت می کنیم.

بیست و یکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای امروز جمعه با حضور سران ۱۲ کشور عضو و ناظر از جمله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان آغاز شد.
ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین