معجره موزهای سیاه
هیچ می دانستید موز سیاه دارای خاصیتی است که سلول های سرطانی را می کشد و هر چقدر سیاه تر هم شده باشد این خاصیت را بیشتر دارد ؟
 			 			
هیچ می دانستید همان موزهایی که بعد از یک روز ماندن در یخچال سیاه می
 شوند و شما از پذیرایی میهمانان با آنها ،خجالت زده می شوید ، دارای 
خاصیتی است که سلول های سرطانی را می کشد و هر چقدر سیاه تر هم شده باشد 
این خاصیت را بیشتر دارد ؟پس از این به بعد 
موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی 
آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب می شود ،دور نریزید زیرا آخرین تحقیقات
 دانشمندان ژاپنی نشان می دهد که موزهای له شده و سیاه دارای ماده معجزه 
آسای تی – ان – اف است که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن 
آنها را دارند و هر چقدر موز رسیده تر و سیاه تر باشد بیشتر دارای این ماده
 است.
بر اساس تحقیقات دانشمندان ژاپنی در میان 
میوه هایی که خاصیت ضد سرطان دارند مثل انگور – سیب – هندوانه – آناناس – 
گلابی – و خرمالو، موز خاصیت بیشتری در افزایش گلبول های سفید و قوی کردن 
سیستم ایمنی بدن و شکست دادن سلول های سرطانی دارد زیرا میزان ماده تی – ان
 – اف در موزهای رسیده از میوه های دیگر بیشتر است .
از
 این به بعد موزهای زرد و شاداب را نخورید و صبر کنید تا سیاه و پژمرده 
شوند آنوقت آنها را بخورید زیرا موز رسیده هشت برابر بیشتر از موز نرسیده 
تی – ان – اف دارد به عبارت دیگر هشت برابر بیشتر خاصیت ضد سرطان دارد .
دانشمندان ژاپنی خوردن یک موز را در روز توصیه می کنند.
منبع:بیتوته
منبع:بیتوته
 			 			در همین زمینه بخوانید 			 		
 		 	 	 		 		ارسال نظر