ظریف با معاون رئیسجمهور ونزوئلا دیدار کرد
کد خبر: ۳۰۷۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدار و گفتگو با مقامات ونزوئلا، در دیدار با معاون رئیسجمهور این کشور موضوعات مختلف مرتبط با روابط دوجانبه و دیگر مسائل مورد علاقه ۲ کشور را مورد تبادل نظر قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با معاون رئیسجمهور ونزوئلا موضوعات مختلف مرتبط با روابط دوجانبه و دیگر مسائل مورد علاقه دو کشور را مورد تبادل نظر قرار داد.به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدار و گفتگو با مقامات ونزوئلا، در دیدار با معاون رئیسجمهور این کشور موضوعات مختلف مرتبط با روابط دوجانبه و دیگر مسائل مورد علاقه ۲ کشور را مورد تبادل نظر قرار داد.
گفتنی است، ظریف روز گذشته در سفر به آمریکای لاتین در اولین مقصد وارد کاراکاس شد و قرار است به کوبا و بولیوی برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور جدید این کشور سفر کند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین