طهماسب مظاهری، رئیس وقت بانک مرکزی:دولت احمدی نژاد، دستور داده بود غیرقانونی پول چاپ کنیم و به برخی افراد «ارز دولتی» بدهیم / لازمه ماندن در بانک مرکزی این بود که این کارهای خلاف را بکنیم / حاضر نشدم
کد خبر: ۳۰۰۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
در این مدت هر روز اختلاف نظرهایی داشتیم و باید کارهایی بر اساس دستور و خواست دولت باید می کردیم که بر اساس مصالح مردم نبود و من ترجیح دادم که این کارها را نکنم.

طهماسب مظاهری، رئیس قت بانک مرکزی می گوید محمود احمدی نژاد از او خواسته بود تا غیرقانونی پول چاپ کند و به برخی افراد، ارز دولتی بدهد.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مظاهری در یک برنامه تلویزیونی گفت: در دولت احمدی نژاد توفیق خدمتگزاری به مدت یک سال را داشتم. در این مدت هر روز اختلاف نظرهایی داشتیم و باید کارهایی بر اساس دستور و خواست دولت باید می کردیم که بر اساس مصالح مردم نبود و من ترجیح دادم که این کارها را نکنم.
او در پاسخ به اینکه این کارها چه بود، گفت: چاپ پول و پرداخت ارز به برخی افراد و مانند این ها.
او ادامه داد: من هم ترجیح دادم اگر بودن من در این اتاق زیبا و قشنگ و جذاب یعنی اتاق رییس بانک مرکزی لازمه اش این باشد که این کارهای خلاف را بکنم، آنجا نباشم.
او درباره مشورت خواستن از او در دولت روحانی هم گفت: اکثر دوستانی که در دولت روحانی مسئولیت داشتند، در قالب دوسستی و صلاح و مشورت جلساتی می گذارند و نظر می خواهند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین