قرارداد ۷.۷ میلیون دلاری شرکت آمریکایی با عراق
کد خبر: ۲۹۶۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
وزارت دفاع آمریکا در بیانیهای اعلام کرد شرکت "جنرال داینمیکس لند سیستمز" این کشور اصلاحیه قراردادی را برای ارائه خدمات لجستیکی و آموزش ارتش عراق به ارزش ۷.۷۴۶ میلیون دلار امضا کرده است.

وزارت دفاع آمریکا از امضای قراردادی میان یک شرکت آمریکایی و عراقی به مبلغ ۷.۷ میلیون دلار برای ارائه خدمات لجستیکی و آموزش به ارتش این کشور خبر داد.به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه المعلومه، وزارت دفاع آمریکا در بیانیهای اعلام کرد شرکت "جنرال داینمیکس لند سیستمز" این کشور اصلاحیه قراردادی را برای ارائه خدمات لجستیکی و آموزش ارتش عراق به ارزش ۷.۷۴۶ میلیون دلار امضا کرده است.
در این بیانیه آمده است: قرارداد مذکور در زمینه حمایت و آموزش است.
وزارت دفاع آمریکا اما به جزئیات بیشتر این قرارداد اشارهای نکرد.
براساس گزارش پایگاه خبری المعلومه، احتمال داده میشود که این قرارداد ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ در پایگاه التاجی اجرایی شود. شرکت "جنرال داینمیکس لند سیستمز" آمریکا سازنده خودروهای نظامی و تانک از نوع آبرامز و خودرو زرهپوش رزمی است.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین