کشف جسد کولبر نوجوان در هورامان
کد خبر: ۲۸۶۰۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹
بیش از ۲ هزار نفر از روستائیان همراه با امدادگران جمعیت هلال احمر و نیروهای نظامی و انتظامی سه شبانه روز در ارتفاعات ژالانه و تته مشغول جستوجو برای یافتن این نوجوان بودند که نشان از وحدت و یکدلی این مردم دارد.
جسد نوجوان کولبر که هفته گذشته در حادثه سقوط بهمن ناپدید شده بود پس از سه روز در ارتفاعات تته هورامان کشف شد.فرید ربانی - بخشدار هورامان- به ایرنا گفت: بعد از سه روز جستوجو برای یافتن فرهاد خسروی نوجوان ۱۵ سالهای که در ارتفاعات تته کولبری میکرد جسد وی در محلی بهنام گناوه پیدا شد.
بخشدار هورامان یادآور شد: این نوجوان اهل روستای نی بخش مرکزی مریوان است که روز سهشنبه گذشته به همراه آزاد خسروی برادر بزرگترش به ارتفاعات تته - بین کردستان و کرمانشاه - رفته بود که در هنگام برگشت گرفتار برف و کولاک شدید شدند. جسد برادر ۲۴ ساله وی همان روز اول پیدا شد که بهدلیل سرمای شدید هوا جان خود را از دست داده بود.
وی در ادامه گفت: بیش از ۲ هزار نفر از روستائیان همراه با امدادگران جمعیت هلال احمر و نیروهای نظامی و انتظامی سه شبانه روز در ارتفاعات ژالانه و تته مشغول جستوجو برای یافتن این نوجوان بودند که نشان از وحدت و یکدلی این مردم دارد.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین