حمایت زنجانیها از مایلیکهن
اخیرا سی تن از مربیان فوتبال زنجان با امضای بیانیه ای ضمن دفاع از مایلی کهن اعلام کردند حاضر هستند جای او به زندان بروند.
محمد مایلی کهن پس از شکایت علی دایی از سوی دادگاه به چهار ماه حبس تعزیری محکوم شد و تاکید کرد دنبال رضایت نیست و به زندان خواهد رفت.اخیرا سی تن از مربیان فوتبال زنجان با امضای بیانیه ای ضمن دفاع از مایلی کهن اعلام کردند حاضر هستند جای او به زندان بروند.
مایلی کهن در همین خصوص و برای تشکر از مربیان زنجان عازم این شهر می شود. این بیانیه در اختیار نادر فریادشیران، مربی نزدیک به مایلی کهن قرار دارد.
منبع: جام نیوز
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در انتظار بررسی: ۱
| انتشار یافته: ۳
سلام بنده بعنوان يكنجاني رفتار آقاي مايلي كهن را محكوم ميكنم . و اعتقاد دارم اگر آقاي مايلي نظري و يا انتقادي دارد بايد خيلي با تدبير برخورد ميكردند نه اينكه با حاشيه سازي وارد زندگي خصوصي افراد گردد. و اينكه آقايي علي دائي با يك مصاحبه به حرمت ورزشكاران و هنرمندان اخرين فرصت را به ايشان بدهد به حرمت اين ماهاي عزيز.
مایلی کهن یک ایراد بزرگ خیلی بزرگ دارد رست راست می گوید و دورغ نمی داند و دایی را به خوبی می شناسد و حکم قاضی پرونده را قبول دارد و لی بدانید هر حکمی نمی تواند حق را به حق دار بدهد احسنت به مربیان آدری زبان زنجان که به حق در دفاع از افکار و محکوم کردن دایی حاضر شده اند به جای مایلی کهن به زندان بروند جالب است زنجانیها از دایی حمایت نکرده اند
مایلی کهن یک ایراد بزرگ خیلی بزرگ دارد رست راست می گوید و دورغ نمی داند و دایی را به خوبی می شناسد و حکم قاضی پرونده را قبول دارد و لی بدانید هر حکمی نمی تواند حق را به حق دار بدهد احسنت به مربیان آدری زبان زنجان که به حق در دفاع از افکار و محکوم کردن دایی حاضر شده اند به جای مایلی کهن به زندان بروند جالب است زنجانیها از دایی حمایت نکرده اند ارسال نظر
