کاهش قند و فشارخون با لپه!
حبوبات به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتئینی که دارند میتوانند موجب سیری افراد دیابتی برای مدت زمان طولانی شوند.
حبوبات به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتئینی که دارند میتوانند موجب سیری افراد دیابتی برای مدت زمان طولانی شوند. یکی از این نوع حبوبات لپه است که باعث جلوگیری از بالا رفتن میزان قند و فشار خون میشود. لپه دارای مقدار زیادی اسید چرب و عناصری مانند فسفر، کلسیم و منیزیم است.
بررسیها نشان میدهند لپه باعث بهبود عملکرد کلیهها در بیماران دیابتی میشود و به دلیل آنتی اکسیدانی که دارد میتواند موجب کاهش فشار خون شود.
لپه به دلیل داشتن فیبر بالایی که دارد میتواند جایگزین خوبی برای نان و برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شود زیرا در اثر حرارت بسیار زیاد مواد مغذی آن از بین میروند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر