تاثیر چشمگیر مصرف ماهی در کاهش تریگلیسیریدها
مطالعات نشان میدهد مصرف غذاهایی چون ماهی که حاوی اسیدچرب امگا۳ هستند، موجب کاهش میزان تریگلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد میان بیشتر افراد دارای میزان بالای چربی و تریگلیسیریدها میشود.
مطالعات نشان میدهد مصرف غذاهایی چون ماهی که حاوی اسیدچرب امگا۳ هستند، موجب کاهش میزان تریگلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد میان بیشتر افراد دارای میزان بالای چربی و تریگلیسیریدها میشود.آن اسکولاس رای، سرپرست این تحقیق در این باره میگوید: ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه چهار گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان میتوان همراه با داروهای استاتین که برای کاهش کلسترول مصرف میشوند، استفاده کرد.
تریگلیسیریدها، چربیهایی هستند که در خون به گردش درمی آیند. نتایج برخی مطالعات نشان داده میزان بالای تریگلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) میتواند به تصلب شریان منجر شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش یابد. ماهی، منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریکا توصیه میکند حداقل دو بار در هفته ماهیهای چرب نظیر قزلآلا و تون مصرف شود.
تریگلیسیریدها، چربیهایی هستند که در خون به گردش درمی آیند. نتایج برخی مطالعات نشان داده میزان بالای تریگلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) میتواند به تصلب شریان منجر شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش یابد. ماهی، منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریکا توصیه میکند حداقل دو بار در هفته ماهیهای چرب نظیر قزلآلا و تون مصرف شود.
منبع: مهر
ارسال نظر