کنایه آشنا به قالیباف: سودای نمایندگی مجلس حق جوانان نواصولگراست اما مشکل، اعتبار سوخته فرماندهان است
کد خبر: ۲۶۷۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۶
حسام الدین آشنا مشاوره رئیس جمهور در کنایه به محمدباقر قالیباف درباره طرح نواصولگرایی و فراخوانش برای حضور جوانان در توئیترش نوشت: «تعداد زیادی از جوانان عزیز نو اصولگرا سودای نمایندگی مجلس دارند؛ این حقشان است.

مشاور رئیس جمهور در کنایه به قالیباف درباره فراخوانش به جوانان نوشت: مشکل از اعتبار سوخته فرماندهان است.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛حسام الدین آشنا مشاوره رئیس جمهور در کنایه به محمدباقر قالیباف درباره طرح نواصولگرایی و فراخوانش برای حضور جوانان در توئیترش نوشت: «تعداد زیادی از جوانان عزیز نو اصولگرا سودای نمایندگی مجلس دارند؛ این حقشان است.
مشکل از اعتبار سوخته فرماندهان عزیزی است که مردم باید به «تکرار میکنم» آنان پاسخ مثبت و به جوانان سیما ساخته رأی بدهند.»

X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین