رئیس الحشد الشعبی: باید در زمان مشکلات کنار ایران بایستیم
کد خبر: ۲۶۰۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶
رئیس الحشد الشعبی عراق تاکید کرد که در پاسخ به حمایتهای ایران از عراق در جنگ با داعش ما نیز باید به هنگام مشکلات در کنار آن بایستیم.
رئیس الحشد الشعبی عراق تاکید کرد که در پاسخ به حمایتهای ایران از عراق در جنگ با داعش ما نیز باید به هنگام مشکلات در کنار آن بایستیم.به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری بغداد الیوم، فالح الفیاض، رئیس الحشد الشعبی عراق در سخنرانی خود در مراسم تکریم شهدای ایران و لبنان که در بغداد برگزار شد گفت: جمهوری اسلامی ایران اولین حامی و همراه عراق در جنگ با داعش بود.
وی افزود: پیروزی الحشد الشعبی با فداکاریهای مردانی که در راه خدا شهید شدند محقق شد و ایران از طریق حمایتهای خود نقش گستردهای در پیروزی بر داعش داشت.
الفیاض در ادامه گفت: در پاسخ به حمایتهای ایران از عراق در جنگ با داعش ما نیز باید به هنگام مشکلات در کنار آنها بایستیم. کشورها باید به فداکاریهای کسانی که در کنار آنها ایستادند و خصوصاً برادرانمان در ایران و لبنان احترام بگذارند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین