رهبر حزب کتائب:
حمله به سوریه بحران منطقه را تشدید خواهد کرد
رهبر حزب کتائب هشدار داد، حمله نظامی کشورهای غربی به سوریه موجب تشدید بحران در کل منطقه خاور میانه خواهد شد و این منطقه را وارد ماجراجویی خطرناکی خواهد کرد.

وی تصریح کرد، تنها راه برای خروج از بحران کنونی سوریه تلاش آمریکا و روسیه برای یافتن راهکاری است که به نفع مردم سوریه باشد و این مساله توانایی ارتش سوریه را برای برخورد و مقابله با گروه های تندرو و تکفیری افزایش خواهد داد.
وی در ادامه افزود، حزب الله لبنان در قبال حمله نظامی احتمالی غرب به سوریه واکنشی نشان نخواهد داد چرا که این به نفع حزب الله نیست که در شرایط کنونی خود را درگیر جنگ دیگری با اسرائیل کند.
آمریکا و متحدان غربی آن قصد دارند با استناد به ادعای حمله شیمیایی دولت سوریه بر ضد شهروندان خود در 21 اوت به این کشور حمله نظامی محدود داشته باشند.
آمریکا پیش از این هشدار داده بود که اگر دولت بشار اسد از سلاح های شیمیایی استفاده کند از خط قرمز عبور کرده است. دولت سوریه بارها این ادعاها را رد کرده است.
منبع: تسنیم
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر